Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Swinoujscie - HELIOS - Pension - Pensjonat - Hotel - Polen

Adres obiektu Sienkiewicza 16, 72-600 Świnoujście
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 29

 
 

jp
Dodano: 2015-05-10
Pobyt od: 2014-07-01 do 2014-08-31
 
 
 

Gorąco polecam to miejsce. Pokoje czyste, schludne i bardzo ładne, jak najbardziej warte swojej ceny. W Heliosie spędziłam tydzień i nie żałuję pobytu w tym miejscu. Gdybym jeszcze raz obrała za swój wakacyjny cel Świnoujście, to z chęcią zatrzymałabym się właśnie tam. Blisko do promenady, ogółem bardzo dobra lokalizacja. Poza tym miejsce dosyć spokojne, a obsługa zasługuje na ogromy plus. Naprawdę nie ma się, o co przyczepić. Bez wahania mogę powiedzieć, że miejsce jest naprawdę godne polecenia.


 
 

Reiner Dobin
Dodano: 2014-07-04
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-07-01
 
 
 

"Hallo,habe jetzt zum dritten Mal meinen Urlaub in der Pension Helios in Swinemünde verbracht..Es hat,wie auch nicht anders zu erwarten, wieder alles gestimmt.Immer noch wird Sauberkeit und Freundlichkeit hier besonders großgeschrieben und der Inhaber der Pension Herr Bruch,steht jedem Gast mit Rat und Tat beiseite.Er spricht sehr gut deutsch und kann viele Tipps über die Stadt Swinemünde (polnisch Świnoujście )und der Umgebung geben.Swinemünde ist wirklich immer einen Besuch wert,ob Promenade, Stadt.oder Strand.Das Frühstück in der Pension Helios wird in dem angrenzenden Hotel Polaris eingenommen.Es ist sehr schmackhaft und für jeden ist etwas dabei.Außerdem gehört auch ein abgeschlossener Parkplatz zur Pension Helios Möchte mich nochmals für den sehr schönen Urlaub und der Gastfreundschaft vom 19.06.2014 - 01.07.2014 bei Herrn Bruch und seinen Mitarbeitern bedanken.Eines ist sicher,ich komme wieder nach Swinemünde und zur Pension Helios.Also,bis demnächst,alles Gute ,Gruß Reiner Dobin


 
 

ANIA
Dodano: 2014-04-03
Pobyt od: 2014-03-29 do 2014-03-30
 
 
    

POLECAMY WSZYSTKIM POBYT W HELIOSIE, WSZYSTKO TAK JAK POWINNO BYĆ. TRAFIŁYŚMY DO HELIOSU BEZ WCZEŚNIEJSZEJ REZERWACJI NA SZYBKI WEEKENDOWY WYPAD MAMA Z CÓRKA I SPOTKAŁYŚMY SIĘ Z WIELKĄ ŻYCZLIWOŚCIĄ I MIŁĄ OBSŁUGĄ DLATEGO POLECAMY POBYT W OŚRODKU BYŁO FANTASTYCZNIE POZNANIANKI


 
 

Grażyna
Dodano: 2013-06-25
Pobyt od: 2013-06-18 do 2013-06-23
 

Kolejny urlop spędzałam w Ośrodku Wypoczynkowym Helios i jak zawsze,wróciłam bardzo zadowolona i zrelaksowana. Cisza ,domowa atmosfera oraz przestronne , bardzo czyste apartamenty z łazienkami zapewniają pełen komfort.Muszę również wspomnieć o miłej obsłudze pensjonatu oraz o serdecznym ,bardzo uprzejmym i zawsze uśmiechniętym Panu Krzysztofie /kierownik/. Gorąco wszystkim polecam ten obiekt.


 
 

Leszek Olczak
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-04-27 do 2013-04-29
 
 
  

Byłem w Heliosie w ostatnich dniach kwietnia 2013 roku. Bardzo miła i taktowna obsługa. Eleganckie i czyste pokoje z łazienkami. Dodatkowo kuchnia i sala z bilardem. Parking wewnętrzny. Super położony : zaciszna uliczka, ale blisko do promenady i wszelkich atrakcyjnych miejsc. Gorąco polecam.


 
 

dudek
Dodano: 2012-10-27
Pobyt od: 2012-10-15 do 2012-10-20
 
 
 

Hi urlop pazdziernik 2012,obiekt warty polecenia wszystko ok obsluga bardzo mila czysto i cicho,parking na terenie osrodka sniadania smaczne.Nastepny urlop jesieny napewno swinoujscie i helios.Pozdrowienia z Kamen


 
wiesiek
Dodano: 2012-01-23
Pobyt od: 2012-01-16 do 2012-01-22
 

Byłem z żoną w pensjonacie Helios ,właśnie wczoraj wróciliśmy z ferii zimowych było super cicho,ciepło, miło,pan Krzysztof OK polecam bardzo tylko nie w ferie zimowe w 2013 bo ja tam jade . Pozdrowienia Wiesiek


 
Fam Karas
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-28
 

Bylismy z cala rodzinka w pesinacie Helis jestesmy bardzo zadowoleni.Obiekt bardzo czysty i godny polecenia.Pozdrawiamy Pana Krzysztofa i rodzinke i do zobaczenia.


 
Lazarski & Setzke
Dodano: 2011-10-24
Pobyt od: 2011-10-14 do 2011-10-16
 

Bylismy tu w pazdzierniku przez weekend i jestsmy bardzo zadowoleni. Mila obsluga, bardzo fajene polozenie, czyste przestronne pokoje. Godene polecenia. Wir waren hier übers Wochenende und sind sehr zufrieden. Nettes Team, gute Lage, saubere, gerämige Zimmer.Empfehlenswert.


 
Grzegorz Szot
Dodano: 2011-09-25
Pobyt od: 2011-09-17 do 2011-09-24
 

Pozdrowienia dla Pana Krzysztofa od Katarzyny i Grzegorza Szot z Kudowy-Zdroju. Gościliśmy tutaj przez 7 dni we wrześniu 2011. Wszystkim bardzo polecamy ten pensjonat zlokalizowany w dzielnicy nadmorskiej Świnoujścia, 5 minut od promenady i 8 minut od plaży!!! Pokoje piękne, przestronne, czyste i zadbane oraz obfite, w formie bufetu, pyszne śniadania serwowane w hotelu SPA obok. Chętnie z przyjemnością jeszcze tu zawitamy.


Opinie 1-10 z 29

 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie